Uw specialist in Transmissie- en koellastberekeningen

Met een transmissieberekening (warmteverlies) wordt de maximale verwarmingsvraag van een gebouw bepaald. Met een koellastberekening wordt de maximale koelvraag van een gebouw bepaald.

KEI-Advies bv verzorgt transmissieberekeningen, koellastberekeningen, BENG-berekeningen en gebouwsimulatie berekeningen. Veel bestaande gebouwen zijn de afgelopen jaren geïsoleerd en de cv-installatie is aan een vervanging toe of reeds vervangen. Onze ervaring is dat veel deze installaties te groot zijn waardoor bij vervanging de investering te hoog is voor een nieuwe cv-ketel, warmteaansluiting of grote koelmachine.

Wij maken deze berekeningen om een goed beeld te krijgen van de energiebesparing of nieuwe energiebehoefte van een gebouw. Mogelijk kan zelfs de gasmeter- of elektra-aansluiting aansluiting kleiner gemaakt worden! Dit scheelt maandelijks veel geld in vastrechtkosten.

Wanneer u van plan bent uw cv-ketel te vervangen, gasloos te gaan of uw koelinstallatie aan vervanging toe is, verdient een transmissieberekening of koellastberekening zich snel terug. Daar zijn wij inmiddels al van overtuigd!

Uw ambitie kan zelfs zijn, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG) of Nul Op De Meter woning of gebouw te maken waarvoor gebouwsimulatie berekeningen worden opgesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs of via het contactformulier.

KEI-Advies BV uw specialisten voor een gasloze installatie, nul op de meter, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG)energiebesparingen en verduurzaming.

Door ons uitgevoerde transmissie- en koellastberekeningen