Transmissie- en koellastberekening

Uw specialist in Transmissie- en Koellastberekeningen ©Mike Bink

Gerealiseerde projecten

Routekaart NTA8800

Routekaart BENG gebouw van NTA8800 naar Energielabel

Met een transmissieberekening (warmteverlies) wordt de maximale verwarmingsvraag van een gebouw bepaald. Met een koellastberekening wordt de maximale koelvraag van een gebouw bepaald.

KEI-Advies bv verzorgt transmissieberekeningen, koellastberekeningen, BENG-berekeningen en gebouwsimulatie berekeningen. Veel bestaande gebouwen zijn de afgelopen jaren geïsoleerd en de cv-installatie is aan een vervanging toe of reeds vervangen. Onze ervaring is dat veel deze installaties te groot zijn waardoor bij vervanging de investering te hoog is voor een nieuwe cv-ketel, warmteaansluiting of grote koelmachine.

Wij maken deze berekeningen om een goed beeld te krijgen van de energiebesparing of nieuwe energiebehoefte van een gebouw. Mogelijk kan zelfs de gasmeter- of elektra-aansluiting aansluiting kleiner gemaakt worden! Dit scheelt maandelijks veel geld in vastrechtkosten.

Wanneer u van plan bent uw cv-ketel te vervangen, gasloos te gaan of uw koelinstallatie aan vervanging toe is, verdient een transmissieberekening of koellastberekening zich snel terug. Daar zijn wij inmiddels al van overtuigd!

Uw ambitie kan zelfs zijn, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG) of Nul Op De Meter woning of gebouw te maken waarvoor gebouwsimulatie berekeningen worden opgesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs of via het contactformulier.

KEI-Advies BV uw specialisten voor een gasloze installatie, nul op de meter, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG), energiebesparingen en verduurzaming. 

Door ons uitgevoerde transmissie en koellastberekeningen

Foto
Mark Bakker en Anita Spijkers Energieadviseurs

Offerteaanvraag Vabi berekeningen

  Geeft u s.v.p. aan waarover wij contact met u kunnen opnemen.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, dwg.
  Voegt u s.v.p. uw tekeningen bij voor de aanvraag. Dit helpt u snel een offerte te krijgen over de kosten.
 •  

  KEI-Advies bv gebruikt de door u gestuurde gegevens uitsluitend in het kader van de dienstverlening aan u. Wij delen uw gegevens niet met derden.

 •