Uw adviseur in elektrotechnische installaties

KEI-Advies bv start het ontwerp met het opstellen, het aanvullen of het analyseren van het Programma van Eisen. In dit ontwerp wordt het verlichtingsniveau, de wijze van verlichting bepaald en de brandmeld- en ontruimingsinstallaties opgezet. De persoonlijke veiligheid of een attractieve waarde van het gebouw kan worden geborgd met het opstellen en uitwerken van een risicoprofiel in het ontwerp voor het beveiligen van het gebouw met een inbraakinstallatie, camera’s, toegangscontrole e.d.

De verlichting wordt energiezuinig opgezet waarmee de afmetingen van de licht en krachtverdeelinrichtingen worden bepaald. Daarnaast bestaat de mogelijkheid de leidingloop van de elektrische installaties in BIM uit te werken. Na uitwerking van het ontwerp in een bestek of technische omschrijving bieden wij toezicht aan tijdens de realisatie door de installateur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs of via het contactformulier .

KEI-Advies BV uw specialisten voor een gasloze installatie, nul op de meter, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG)energiebesparingen en verduurzaming. 

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  •  

    KEI-Advies bv gebruikt de door u gestuurde gegevens uitsluitend in het kader van de dienstverlening aan u. Wij delen uw gegevens niet met derden.

  •