Klimaat- en comforttechniek

Transmissie- en koellastberekening

Voor het bepalen van de grote van de verwarmingsinstallatie of een goed ontwerp van een nul op de meter woning of een configuratie met bodemenergie, is een transmissieberekening of warmteverliesberekening essentieel. Wij berekenen deze in….

Gebouwsimulatie berekeningen

Voor het bepalen van de energiebehoefte van een gebouw of een ontwerp naar Nul Op De Meter woning of een configuratie met bodemenergie, is een transmissieberekening of warmteverliesberekening essentieel. Wij berekenen deze in….

BENG-berekeningen

Voor het verkrijgen van een bouwvergunning is een BENG berekening essentieel. Wij berekenen deze in….

Ontwerpen in AutoCAD Revit met StabiCAD

Het ontwerpen of renoveren van installaties vraagt veel expertise. Alle ontwerpwerkzaamheden worden door ons in AutoCAD revit met StabiCAd getekend. Met partners zijn we in staat online samen te werken in een 3D model waardoor…..

Werktuigbouwkundige installaties

Het ontwerpen of renoveren van een werktuigbouwkundige installatie vraagt veel expertise. Werktuigbouwkundige installaties in gebouwen dienen voor de veiligheid en het binnencomfort onder alle weersinvloeden….

Elektrotechnische Installaties

Het ontwerpen of renoveren van een elektrische installatie. Het ontwerpen van een elektrotechnische installatie vraagt veel expertise en inleving van de gebruiker. Het ontbreken van een 230V aansluitpunt of slecht werkende verlichting heeft direct gevolgen voor de functionaliteit….