Installaties

Installatie ontwerp, berekeningen en advies

Transmissieberekening Koellastberekening Gebouwsimulatie Warmteverliesberekening

Transmissie- en koellastberekening

Voor het bepalen van de grote van de verwarmingsinstallatie of een goed ontwerp van een nul op de meter woning of een configuratie met bodemenergie, is een transmissieberekening of warmteverliesberekening essentieel. Wij berekenen deze in….

Transmissieberekening Koellastberekening Comfortgrafiek Gebouwsimulatie

Gebouwsimulatie berekeningen

Voor het bepalen van de energiebehoefte van een gebouw of een ontwerp naar Nul Op De Meter woning of een configuratie met bodemenergie, is een transmissieberekening of warmteverliesberekening essentieel. Wij berekenen deze in….

NEN2580 EPC-berekening transmissieberekening koellastberekening

BENG-berekeningen

Voor het verkrijgen van een bouwvergunning is een BENG berekening essentieel. Wij berekenen deze in….

Building Information Model

Ontwerpen in AutoCAD Revit met StabiCAD

Het ontwerpen of renoveren van installaties vraagt veel expertise. Alle ontwerpwerkzaamheden worden door ons in AutoCAD revit met StabiCAd getekend. Met partners zijn we in staat online samen te werken in een 3D model waardoor…..

Meet- en Regeltechniek

Werktuigbouwkundige installaties

Het ontwerpen of renoveren van een werktuigbouwkundige installatie vraagt veel expertise. Werktuigbouwkundige installaties in gebouwen dienen voor de veiligheid en het binnencomfort onder alle weersinvloeden….

Brandmeldinstallatie

Elektrotechnische Installaties

Het ontwerpen of renoveren van een elektrische installatie. Het ontwerpen van een elektrotechnische installatie vraagt veel expertise en inleving van de gebruiker. Het ontbreken van een 230V aansluitpunt of slecht werkende verlichting heeft direct gevolgen voor de functionaliteit….