Installaties

Installatie ontwerp, berekeningen en advies

Transmissieberekening Koellastberekening Gebouwsimulatie Warmteverliesberekening

Transmissie- en koellastberekening

Voor het bepalen van de grote van de verwarmingsinstallatie of een goed ontwerp van een nul op de meter woning of een configuratie met bodemenergie, is een transmissieberekening of warmteverliesberekening essentieel. Wij berekenen deze in….

Transmissieberekening Koellastberekening Gebouwsimulatie Warmteverliesberekening Warmteverlies

Gebouwsimulatie berekeningen

Voor het bepalen van de energiebehoefte van een gebouw of een ontwerp naar Nul Op De Meter woning of een configuratie met bodemenergie, is een transmissieberekening of warmteverliesberekening essentieel. Wij berekenen deze in….

NEN2580 EPC-berekening transmissieberekening koellastberekening

EPC-berekeningen

Voor het verkrijgen van een bouwvergunning is een EPC berekening essentieel. Wij berekenen deze in….

Meet- en Regeltechniek

Werktuigbouwkundige installaties

Het ontwerpen of renoveren van een werktuigbouwkundige installatie vraagt veel expertise. Werktuigbouwkundige installaties in gebouwen dienen voor de veiligheid en het binnencomfort onder alle weersinvloeden….

Brandmeldinstallatie

Elektrotechnische Installaties

Het ontwerpen of renoveren van een elektrische installatie. Het ontwerpen van een elektrotechnische installatie vraagt veel expertise en inleving van de gebruiker. Het ontbreken van een 230V aansluitpunt of slecht werkende verlichting heeft direct gevolgen voor de functionaliteit….

Lift installaties

Transportinstallaties

Met een transportinstallatie kunnen personen en/of goederen in een gebouw worden verplaatst. Bij liften is er een onderscheid tussen personen en goederenliften en vallen onder strenge Europese regelgeving….