Uw specialist in gebouwsimulaties

Met een gebouwsimulatie wordt de temperatuurvariatie en het energieverbruik van een gebouw beoordeeld.

Als de transmissie- of koellastberekening is gemaakt, wordt met gebouwsimulatie onderzocht hoeveel energie benodigd is voor verwarming en koeling en hoeveel uren een bepaalde vertrektemperatuur wordt overschreden. Aan de hand van deze berekening wordt onderzocht welke klimaatomstandigheden kunnen ontstaan in de ruimte. Het binnencomfort wordt u vooraf grafisch getoond waarop keuzes kunnen worden gemaakt.

KEI-Advies zet deze berekening om in een advies om een goed binnenklimaat te krijgen. De simulatieberekening wordt gebruikt om de klimaatinstallatie beter af te stellen en de energiekosten te berekenen. Dit zal leiden tot een voelbare verbetering van comfort en kan tevens een besparing van investering en energie opleveren!

Wanneer u van plan bent uw cv-ketel te vervangen, gasloos te gaan of uw koelinstallatie aan vervanging toe is, verdient een gebouwsimulatieberekening zich snel terug.

Gebouwsimulatie is de manier om te berekenen hoe een gebouw bijna energie neutraal kan worden (BENG) of op te stellen capaciteiten bepaald kunnen worden. Hiermee wordt bespaard op investeringskosten. Wij vertalen de complexe berekeningen naar een heldere rapportage waarmee de resultaten worden verwoord.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs of via het contactformulier van KEI-Advies BV.

KEI-Advies BV uw specialisten voor een gasloze installatie, nul op de meter, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG)energiebesparingen, verduurzaming en energiemonitoring. 

  Geeft u s.v.p. aan waarover wij contact met u kunnen opnemen.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Voegt u s.v.p. uw tekeningen bij voor de aanvraag. Dit helpt u snel een offerte te krijgen over de kosten.
  •  

   KEI-Advies bv gebruikt de door u gestuurde gegevens uitsluitend in het kader van de dienstverlening aan u. Wij delen uw gegevens niet met derden.

  •  

  Door ons uitgevoerde gebouwsimulaties