Uw specialist in klimaattechniek en onderzoek

Een gebouw vraagt om ventilatie voor onze gezondheid en veiligheid. Een verstoring van het binnencomfort heeft gevolgen voor productiviteit en resulteert in een afname van productiviteit, een verhoogd ziekteverzuim en hogere personeelskosten. Doordat mensen gemiddeld 90% van hun tijd in gebouwen doorbrengen is het dus belangrijk dat in deze gebouwen een gezond en comfortabel binnenklimaat wordt gerealiseerd.

De kwaliteit van het binnenklimaat blijkt vaak een bepalende factor te zijn bij het ontstaan van veel voorkomende gezondheidsklachten als hoofdpijn, vermoeidheid en irritaties aan ogen, neus en keel. Ook kunnen allergische reacties optreden. Daarnaast kunnen temperatuurschommelingen leiden tot een verhoogde kans op ziekteverzuim.

KEI-Advies voert klimaatonderzoeken uit met gekalibreerde dataloggende (registerende) meters van temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-gehalte. Wij rapporteren de bevindingen, voorzien van grafieken en aanbevelingen, naar de wens van de opdrachtgever.

Voor een klimaatonderzoek of meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs of via het contactformulier van KEI-Advies BV.

KEI-Advies BV uw specialisten voor een gasloze installatie, nul op de meter, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG)energiebesparingen en verduurzaming. 

 
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  •  

    KEI-Advies bv gebruikt de door u gestuurde gegevens uitsluitend in het kader van de dienstverlening aan u. Wij delen uw gegevens niet met derden.

  •