Slimme maatregelen voor energiebesparing

Energieverbruikers moeten zich actief inspannen voor een energiebesparing. U bespaart niet alleen het milieu maar vergeet niet de stijgende energiekosten. Ons Energie Besparing Advies (EBA) geeft bedrijven en verenigingen helder inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen, de kosten daarvan en de terugverdientijd.

Bedrijven die slimme maatregelen treffen om energie te besparen, verdienen die investering altijd terug. Dan is het wel van belang om goed te weten welke maatregelen elkaar versterken om zo het effect van de energiebesparing te kunnen versnellen. KEI-Advies rekent dat graag voor u uit. Zodat energiebesparing uw bedrijf ook echt wat oplevert.

De experts van KEI-Advies kijken niet alleen naar de fysieke maatregelen die u kunt treffen. De expert kijkt daarbij heel praktisch naar wat kan en wat moet, en ook naar de financiële consequenties van die mogelijkheden. Het effect hangt af van de staat van uw gebouw, van uw energieverbruik en van het gedrag van de gebruikers van uw gebouw. Ons advies is dan ook altijd maatwerk en volledig afgestemd op uw situatie.

Na een inventarisatie en analyse van de situatie in uw gebouw(en) worden de erkende maatregelen voor uw situatie beschouwd en komen wij met een gedegen rapportage. Het rapport voldoet aan de eisen van uw milieudienst. In dit rapport bieden we u in begrijpelijke taal een aantal heldere opties. U kunt weloverwogen beslissingen nemen zodat u direct energie én geld bespaart!

Interesse in een energieonderzoek van uw bedrijf? Vult u dan het contactformulier in.

Kijk ook voor onze voordelige tarieven voor energielabels EPA-U.

KEI-Advies is een onafhankelijk adviesbureau. Wij helpen bedrijven om op basis van een duidelijke rekensom op een slimme manier effectieve milieuwinst te boeken.

Enkele energie audits op een rij