EP-W Energielabel woningen

Energie Prestatie Advies woningen (EP-W/B & EP-W/D)

Elke woning moet zijn voorzien van een energielabel. Dit label geeft informatie over energiezuinigheid van de woning voor verwarming, warm water, ventilatie en koeling. Hoe groener het label, hoe energiezuiniger en dus aantrekkelijker de woning of het woongebouw.

Wij helpen u het energiegebruik in gebouwen te verminderen. Door gedegen onderzoek bereiken wij een zo gunstig mogelijk energielabel EP-W/B. Onze expertise is meer dan het opstellen van een energielabel. Een verantwoord energiegebruik voor bedrijven is in meerdere opzichten goed voor ons allemaal. KEI-Advies bv is uw energieadviseur voor uw energieverbruik. Op grond van onze expertise bieden wij u meer dan alleen het opstellen van het wettelijk verplichte energieprestatiecertificaat volgens de nieuwe NTA8800 en ISSO 82.1.

Voor een gedetailleerde berekening kunnen wij eveneens een energielabel EP-W/D opstellen volgens de detailmethode. Met name wanneer er een beter energielabel gewenst is, een woning nieuw is of de woning recent gerenoveerd is, levert een detailberekening EP-W/D vaak een beter resultaat in kWh/m2 op. Dit is weer van belang om aan de nieuwe BENG eisen voor gebouwen te behalen. Hiervoor rekenen wij een toeslag die afhankelijk is van de beschikbare gegevens.

Kijk ook naar onze andere diensten inzake energiebesparingen

energie audit voor bedrijven

energie audit concernaanpak voor holdings en ondernemeningen

Energiebesparingsonderzoek voor bedrijven en verenigingen

Energiebesparingsonderzoek voor appartementencomplexen VvE’s

Energielabels bedrijven