Energiebesparing en energielabels

Energiebesparing en energielabels

Thermische inspecties warmtebeeld opname

Energiescan

Energie Besparing Advies voor gebouwen. Dit wordt bij ons ook een Quick Scan Energiebesparing genoemd. Voor een Quick Scan van uw bedrijf…

Energie Besparing Advies energie audit EED

Energie Besparing (EBA) bedrijven

Energie Besparing Advies voor middelgrote en grote energieverbruikers. Dit wordt ook een Energie Audit genoemd….

Energie Audit EED

Energie Audit bedrijven (EED)

Energie Audit (EED) middelgrote- en grote energieverbruikers dienen energiebesparingsonderzoeken inclusief vervoer op te stellen….

Energielabel EPA-U bedrijven

Energie Prestatie Advies Utiliteit (Energielabel EPA-U) volgens ISSO 75.1. Elk bedrijfsgebouw moet zijn voorzien van een energielabel. Dit label geeft informatie over energiezuinigheid van het gebouw verbruikt voor verwarming, warmwater, verlichting, ventilatie en koeling….

Bodemenergie woningen

Bodemenergie en certificering

Het ontwerpen, realiseren en het beheer en onderhoud is een gecertificeerde dienst. Het ‘Wijzigingsbesluit bodemenergiesystemen’ is van toepassing op bedrijven die….

EPA-U Energielabel A Utiliteit

Energielabels EPA-U uitgevoerd

Wij hebben energielabels afgegeven, conform ISSO 75.1  voor o.a. onderstaande gebouwen:

HVC Alkmaar en Dordrecht, AFAS AZ Stadion Alkmaar, Victory Building Alkmaar, Stadhuis van Zaanstad, Politiebureau Katwijk aan Zee en Lisse, 8 buurthuizen in de regio Zaanstad,  76 gebouwen van de gemeente Zaanstad.

Thermografische inspecties

Elektrische aansluitingen kunnen sluimerende gebreken hebben. Gebreken die met het blote oog niet waarneembaar zijn. Zoals een aansluiting met een verhoogde overgangsweerstand. Deze genereert extra warmte (een ‘hot spot’)….

NEN2580 EPC-berekening transmissieberekening koellastberekening

EPC-berekening nieuwbouw

Door de komst van hoog-rendement HR++ glas, zeer goede isolatie van gevels en daken en een warmteterugwinunit in de woningen hebben tot en met 2017 de EPC-eis van 0,4 warmtepomptechniek lang buiten de deur weten te houden….