Dé adviseur in energielabels

Energie Prestatie Advies Utiliteit (EP-U/B & EP-U/D)

Elk bedrijfsgebouw moet zijn voorzien van een energielabel EP-U/B (basis) of EP-U/D (detail). Dit label geeft informatie over energiezuinigheid van het gebouw verbruikt voor verwarming, warm water, verlichting, ventilatie en koeling. Hoe groener het label, hoe energiezuiniger en dus aantrekkelijker het gebouw.

Wij helpen u het energiegebruik in gebouwen te verminderen. Door gedegen onderzoek bereiken wij een zo gunstig mogelijk energielabel. Onze expertise is meer dan het opstellen van een energielabel. Een verantwoord energiegebruik voor bedrijven is in meerdere opzichten goed voor ons allemaal. KEI-Advies bv is uw energieadviseur voor uw energieverbruik. Op grond van onze expertise bieden wij u meer dan alleen het opstellen van het wettelijk verplichte energieprestatiecertificaat volgens de nieuwe NTA8800 en ISSO 75.1.

Voor een gedetailleerde berekening kunnen wij eveneens een energielabel EP-U/D opstellen volgens de detailmethode. Met name wanneer er een beter energielabel gewenst is, een gebouw nieuw is of het gebouw recent gerenoveerd is, levert een detailberekening EP-U/D vaak een beter resultaat in kWh/m2 op. Dit is weer van belang om aan de nieuwe BENG eisen voor gebouwen te behalen. Hiervoor rekenen wij een toeslag die afhankelijk is van de beschikbare gegevens.

Naast onze gediplomeerde adviseur Mark Bakker werken wij samen met gediplomeerde adviseurs.

Tarieven energielabels

Enkele energielabels door ons verstrekt: