Wij helpen u met uw BENG gebouw

Nederland is in beweging en wil zijn gasproductie verminderen. Iedereen gaat merken dat gas duurder wordt. De Grote bedrijven gaan via een opslag duurzame energie meer belasting betalen over de geleverde hoeveelheid gas. Hier wordt de verduurzaming mee betaald. We moeten dus meer van het gas af en gasloos gaan.

Bij nieuwbouw naar een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dit betekent dat het gebouw net zo veel energie opwekt of opvangt dan het gebruikt.

Bij een 0 op de meter (nul op de meter) gaat het er om dat inclusief gebruik er jaarlijks geen energie wordt gebruikt. Dus het gebruikselement telt hier veel zwaarder.

Wij brengen duurzaamheid in de praktijk en gebruiken tal van strategieën waarbij ontwerp, budget en milieu hand in hand gaan, voor nieuwbouw, renovatie, beheer, onderhoud en sloop. Daarbij staan opdrachtgever en eindgebruiker centraal.  Onze brede kennis van gebouwen in alle levensfasen zetten we integraal in. KEI-Advies BV levert zo maat-oplossingen in ontwerp en proces met positieve bijdragen in People én Planet én Profit. Duurzame huisvesting, dát is een toekomst waar KEI-Advies BV aan bijdraagt. Voor het aanvragen van een BENG berekening kunt u ons bereiken via het contactformulier.

KEI-Advies BV uw specialisten voor een gasloze installatie, nul op de meter, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG)energiebesparingen en verduurzaming. 

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  •  

    KEI-Advies bv gebruikt de door u gestuurde gegevens uitsluitend in het kader van de dienstverlening aan u. Wij delen uw gegevens niet met derden.

  •