Lift installaties

Transportinstallaties

De lift installaties in gebouwen waarmee wij personen en goederen kunnen verplaatsen. Bij liften is er een onderscheid tussen personen en goederenliften en vallen onder strenge Europese regelgeving. Bij personenliften zijn er vele aspecten waar wij rekening mee houden, zoals rondtijdritberekening, aantal personen en last te vervoeren, het kunnen verplaatsen van grote goederen. Bij roltrappen gaat het om de verplaatsing van het aantal personen per uur die achter of naast elkaar staan. Het bouwkundig volume bij alle transportinstallaties is een essentieel onderdeel van het integraal ontwerp.

Vanzelfsprekend zijn er ook mogelijkheden bij het vervangen van deze installaties waarbij wij in alle gevallen de energiezuinigheid betrekken in het installatie-advies.

Voor meer informatie over liftinstallaties kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs of via het contactformulier van KEI-Advies BV.

KEI-Advies BV uw specialisten voor een gasloze installatie, nul op de meter, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG), energiebesparingen en verduurzaming.