Veel energieverbruikers in een appartementencomplex willen zich ook actief inspannen voor energiebesparing. U bespaart niet alleen het milieu maar vergeet ook niet de stijgende energiekosten. Onze aanpak voor energiebesparing geeft de Vereniging van Eigenaren helder inzicht in de mogelijke besparende maatregelen, de kosten daarvan en de terugverdientijd.

Verenigingen van Eigenaren die slimme maatregelen treffen om energie te besparen, verdienen die investering altijd terug. Dan is het wel van belang om goed te weten welke maatregelen elkaar versterken om zo het effect van de energiebesparing te kunnen versnellen. KEI-Advies rekent dat graag voor u uit. Zodat energiebesparing uw vereniging ook echt wat oplevert.

De experts van KEI-Advies kijken niet alleen naar de fysieke maatregelen die u kunt treffen. De expert kijkt daarbij heel praktisch naar wat kan en wat moet, en ook naar de financiële consequenties van die mogelijkheden. Het effect hangt af van de staat van het wooncomplex, van uw energieverbruik en van het gedrag van de woningeigenaren. Ons advies is dan ook altijd maatwerk en volledig afgestemd op uw situatie.

Na een inventarisatie en analyse van de situatie in uw gebouw(en) volgens BRL9500 worden besparende maatregelen voor elke woning apart beschouwd en verzameld. Wij werken dit uit in een gedegen totaalrapport dat in aanmerking komt voor subsidie voor de Rijkoverheid. In dit rapport bieden we u begrijpelijke taal een aantal heldere opties. Uw leden en uw bestuur kunnen weloverwogen beslissingen nemen zodat u direct energie én geld bespaart!

Interesse in een energiebesparingsonderzoek van uw Vereniging van Eigenaren? Vult u dan het contactformulier in.

KEI-Advies is een onafhankelijk adviesbureau. Wij helpen bedrijven om op basis van een duidelijke rekensom op een slimme manier effectieve milieuwinst te boeken.

Enkele Energiebesparingsadviezen op een rij:

Meanderpark

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De transformatie van het voormalig gemeentehuis in het pand Meander heeft 250 twee- en driekamerwoningen opgeleverd. Deze zeer energiezuinige woningen in het Meanderpark hebben een

Lees verder »

VvE Maritima-Marevista Noordwijk

De VvE heeft voor 45 woningen in Noordwijk een energiebesparingsonderzoek laten uitvoeren dat in aanmerking komt voor subsidie van RvO. Met energiezuinige maatregelen zijn deze woningen naar energielabel A te brengen.

Lees verder »