Quick Scan Energiebesparing

Slimme Maatregelen voor Energiebesparing

Willen we verduurzamen dan begint dat met energiebesparing. Een Quick Scan Energiebesparing is de aangewezen weg om snel de besparing in beeld te brengen. Deze methode geeft u een helder inzicht in de mogelijke maatregelen.

Slimme maatregelen om energie te besparen, verdient u altijd terug. Dan is het wel van belang om goed te weten welke maatregelen elkaar versterken om zo het effect van de energiebesparing te kunnen versnellen. KEI-Advies rekent dat graag voor u uit. Zodat energiebesparing ook echt wat oplevert.

De experts van KEI-Advies kijken niet alleen naar de fysieke maatregelen die u kunt treffen, maar beoordelen ook de staat van het gebouw, berekenen het energieverbruik en analyseren hoe het gedrag van de gebruikers van het gebouw dat energieverbruik beïnvloedt. Wij kijken daarbij heel praktisch naar wat er kan maar ook naar de financiële consequenties van die mogelijkheden.

Onze bevindingen zetten wij in een helder overzicht waarin u heel duidelijk de samenhang tussen die verschillende aspecten ziet. Zo kunnen wij u optimaal adviseren over energiebesparingsmaatregelen die ook echt het gewenste effect zullen hebben.

Het effect van een energiebesparende maatregel hangt af van de staat van uw gebouw, van uw energieverbruik en van het gedrag van de gebruikers van uw gebouw. Ons advies is dan ook altijd afgestemd op uw situatie.

KEI-Advies verwerkt na een inventarisatie en analyse van de situatie in uw gebouw(en) het resultaat uit in een energiebesparingsrapport. In dit rapport bieden we u in begrijpelijke taal een aantal heldere opties. U kunt weloverwogen beslissingen nemen.

Interesse in een energiescan van uw bedrijf? Vult u dan het contactformulier in.

KEI-Advies is een onafhankelijk adviesbureau. Wij helpen bedrijven om op basis van een duidelijke rekensom op een slimme manier effectieve milieuwinst te boeken.

Energiescan

  • Vul hier het aantal m2 van het bedrijf in.
  • Geeft u hier svp uw locatieadres met postcode en huisnummer op voor het energieonderzoek.
  • Upload hier eventueel uw jaarrekening.
  •  

    Kei Advies bv gebruikt de door u gestuurde gegevens uitsluitend in het kader van de dienstverlening aan u. Wij delen uw gegevens niet met derden.

  •