Transmissie- en koellastberekeningen woningen

Met een transmissieberekening, of ook wel een warmteverliesberekening genoemd, wordt de maximale verwarmingsvraag bepaald. Aansluitend is eenvoudig de koellastberekening te maken voor het bepalen van een warmtepompvermogen.

KEI-Advies bv verzorgt BENG-berekeningen, transmissieberekeningen en koellastberekeningen. Deze berekeningen zijn noodzakelijk voor de energiebehoefte van een woning. Wanneer u van plan bent gasloos te gaan verdient de woning een transmissieberekening. Uw ambitie kan zelfs zijn, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG) of Nul Op De Meter gebouw te maken waarvoor gebouwsimulatie berekeningen worden opgesteld.

KEI-Advies BV uw specialisten voor een gasloze installatie, nul op de meter, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG), energiebesparingen en verduurzaming.Uitgangspunten: Prijzen zijn vanafprijzen. De tekeningen (plattegronden, gevels en daken) worden in AutoCAD formaat (*.dwg) of PDF op schaal aangeleverd. Complexe constructies bijv. met veel dakkappellen leiden tot een complexiteitstoeslag. Berekeningen worden éénmalig ingevoerd in onze geometrie software. Werkzaamheden worden afgesloten met een uitdraai van de berekeningen en in PDF verstuurd naar de klant. Berekeningen zijn exclusief afmeldkosten, koudebrugberekeningen forfaitair en 5 stuks detailberekeningen Rc-waarde. Opname ter plaatse en toelichting van de berekeningen door onze adviseur wordt tegen uurtarief verrekend. Alle werkzaamheden conform DNR2011 en tarieven zijn altijd exclusief BTW, reis- en afdrukkosten.