EPA-U Energielabel Bedrijven Nieuwbouw

EPA-U Energielabel Bedrijven Nieuwbouw

EPA-W woningen

EPA-U Utiliteitsbouw Energielabel Nieuwbouw

Elk nieuw opgeleverd gebouw moet zijn voorzien van een energielabel. Dit label geeft informatie over energiezuinigheid van het gebouw verbruikt voor verwarming, warmwater, verlichting, ventilatie, bevochtiging en koeling. Hoe groener het label, hoe energiezuiniger en dus aantrekkelijker het gebouw.

KEI-Advies bv helpt u met het opstellen van dit energielabel ook wel EPC berekening genoemd. Wij kijken verder dan het label. Een verantwoord energiegebruik is in meerdere opzichten goed voor ons allemaal. KEI-Advies bv is uw adviseur inzake uw energieverbruik. Wij zijn EPA gecertificeerd. Op grond van onze expertise bieden wij meer dan alleen het opstellen van het wettelijk verplichte energieprestatiecertificaat.

Wij doen dit door het opstellen van het gebouw in Vabi Elements 3.0 waarmee wij tevens koellastberekeningen en transmissieberekeningen opstellen. Vanuit deze gegevens verwerken wij de uitkomsten weer in gebouwsimulaties voor het bepalen van het energieverbruik van het gebouw.

Meer weten hoe wij dat doen? U kunt ons bereiken via het contactformulier van KEI-Advies BV.

KEI-Advies BV uw specialisten voor een gasloze installatie, nul op de meter, een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG), energiebesparingen en verduurzaming.