Energielabel voor bedrijfsgebouwen

Het hebben van een energielabel voor gebouwen bij een nieuwe huur- of kooptransactie is verplicht. Gebouweigenaren zonder label kunnen een boete krijgen.

Het energielabel is verplicht voor utiliteitsgebouwen. Als het energielabel ontbreekt kunt u een boete krijgen. De regel is van toepassing op alle huur – en koopcontracten.

Welke voordelen biedt een energielabel  EPA-U?

Een energielabel (EPA-U) maatwerkadvies in combinatie met een energielabel biedt veel voordelen! De prijzen voor energie stijgen voortdurend. En de overheid stelt hogere eisen aan de energieprestaties van gebouwen in het kader van de klimaatdoelstellingen. Dat maakt investeren in energiebesparende maatregelen aantrekkelijker en nodig in veel van de bestaande bouw.

Wie stelt de Energie Prestatie van een gebouw vast?

Gecertificeerde EPA-U bedrijven stellen het energielabel op. Ons EPA-U maatwerkadvies van KEI-Advies BV voorziet gebouweigenaren van een grondig advies waarmee structurele energiebesparing behaald wordt. Uitvoering van de geadviseerde maatregelen resulteert daarnaast in meer comfort, een lagere milieubelasting en een gezonder binnenklimaat.