EPA-U Energielabel Bedrijven

Energielabel Bedrijven

EPA-U Energielabel A Utiliteit

Energie Prestatie Advies Utiliteit (EPA-U)

Elk bedrijfsgebouw moet zijn voorzien van een energielabel. Dit label geeft informatie over energiezuinigheid van het gebouw verbruikt voor verwarming, warm water, verlichting, ventilatie en koeling. Hoe groener het label, hoe energiezuiniger en dus aantrekkelijker het gebouw.

Energielabel

KEI-Advies bv helpt u het energiegebruik in gebouwen te reduceren met behoud of vaak een verbetering van het binnenklimaat en zo te komen tot een zo gunstig mogelijk label. In de wereld van vandaag is energie meer dan ooit iets om zuinig op te zijn. In de eerste plaats omdat een overmatig energieverbruik extra CO2-uitstoot veroorzaakt en bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Verstandig omgaan met energie leidt vaak ook nog eens tot meer comfort. Een gebouw dat energietechnisch in balans is, is een gebouw waarin het prettig leven en werken is. Zie hier voor de uitgevoerde energielabels.

Gebouweigenaren kunnen van het Ministerie ILT een boete krijgen van € 20.250,- per gebouw als het energielabel ontbreekt. De regel is van toepassing op alle nieuwe huur – en koopcontracten en de eerste boetes zijn al uitgedeeld door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Wij kijken verder dan het energielabel. Een verantwoord energiegebruik voor bedrijven is in meerdere opzichten goed voor ons allemaal. KEI-Advies bv is uw energieadviseur inzake uw energieverbruik. Op grond van onze expertise bieden wij u meer dan alleen het opstellen van het wettelijk verplichte energieprestatiecertificaat.

Prijzen energielabels utiliteit (EPA-U)

Voor elk bedrijfspand tot 250 m2.

€ 400,- excl. BTW

Voor elk bedrijfspand van 250 tot 500 m2.

€ 495,- excl. BTW

Voor elk bedrijfspand van 501 tot 1000 m2.

€ 650,- excl. BTW

Voor elk bedrijfspand van 1001 tot 2000 m2.

€ 695,- excl. BTW